Calcul ovulație

Cine

SUNTEM

Euromaterna – fiecare sarcină e unică, fiecare naștere comportă problemele ei!

Construcția unui întreg complex spitalicesc de obstetrică-ginecologie în Constanța și dorința de a le oferi pacienților noștri un act medical de o performanță tehnologică avansată, conform standardelor europene, a reprezentat obiectivul nostru principal. Ne-am asumat această provocare pentru că ne dorim ca pacienții noștri să se simtă în siguranță și să fie tratați în concordanță cu drepturile pe care le au.

Spitalul de obstetrică-ginecologie Euromaterna asigură asistentă medicală femeii gravide și nou-născutului sănătos, dar și a celor cu risc crescut. In 2017 a fost ierarhizată ca maternitate de nivel III, fiind la acea dată, singura maternitate privată de acest nivel care îngrijește nou-născuți prematuri, inclusiv prematuri sub 1500 g și sub 32 săptămâni.

Euromaterna are capacitatea de a rezolva întreaga gamă de patologie specifică, asistentă medicală ginecologică în cazuri complexe, la care se adaugă domeniul diagnosticului si tratamentului infertilității prin tehnici de reproducere asistată- FIV. Oferă multiple facilități de diagnostic și tratament..

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

Calitatea actului medical nu este o componentă exclusiv datorată doctorului ginecolog care urmarește evoluția sarcinii! Ține de un cumul de factori printre care aparatura medicală folosită în actul nașterii, confortul psihic al pacientei după naștere, dotarea interioară a spitalului, intimitatea generată de folosirea unei rezerve de spital ce nu ar putea fi comparată cu saloanele comune din spitalele de stat, dedicarea cadrelor medicale către bunăstarea pacientei. Aceste premise sunt cele mai importante și generează succesul actului medical de obstetrică-ginecologie al Spitalului Privat Euromaterna.

"Euromaterna nu este spitalul celor bogați, fapt dovedit prin facilitațile financiare pe care cautăm să le oferim pacientelor noastre! Este spitalul tuturor femeilor care doresc un act medical civilizat, confidențial, complet și încununat de succes, datorat atât aparaturii performante, cât și echipei medicale! Iar acest lucru se va întampla datorită faptului că Euromaterna dă siguranță vieții!"

Director General Euromaterna
Presedinte C.A. Euromaterna
Medic primar obstetrică-ginecologie
REALIZĂRI EUROMATERNA