Calcul ovulație

sesiuni

știInțifice

In perioada 08 – 09 Aprilie 2016, Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Euromaterna, in colaborare cu Universitatea de Medicina Ovidius si Colegiul Medicilor Constanta, a organizat, la Hotel VEGA Mamaia, workshop-ul in perinatologie cu titlul MAMA SANATOASA, COPIL SANATOS. Obiectivul principal al cursului a constat in aducerea impreuna a medicilor de familie, medicilor pediatri si neonatologi, cat si a asistentilor medicali, in vederea elaborarii unei retele functionale de diagnostic, consiliere si follow-up.

Euromaterna a organizat in perioada 28-29 august 2015 al 5-lea curs de ultrasonografie in medicina materno-fetala cu participare internationala. Cursul din acest an face parte din seria “Meet the experts” si a fost axat pe neurosonografia fetala (evolutia malformatiilor cerebrale din viata intrauterina in postpartum, anomaliile fosei posterioare, CMV, ventriculomegalia borderline, leziuni clastice, malformatii corticale etc.)

In perioada 19 – 20 septembrie 2014 Spitalul Euromaterna, in colaborare cu Colegiul Medicilor si Universitatea de Medicina Ovidius, cu sprijinul nemijlocit al Prof. Dr. Suciu Nicolae, a organizat cursul Up-to-date in sarcina si infertilitate.

Cursul a urmarit intelegerea cat mai precisa a rolului tehnicilor de examinare ecografica 2D si 3D in evaluarea anomaliilor fetale in trimestrul I si II

In perioada 29 – 30 martie 2013, spitalul privat de obstetrica-ginecologie Euromaterna a organizat sesiunile stiintifice de incontinenta urinara.

In perioada 30.08.2012 – 01.09.2012, spitalul privat de obstetrica-ginecologie Euromaterna a organizat cursul VISUS, la Hotel IAKI Mamaia.

Spitalul privat Euromaterna a organizat in perioada 23 – 24 martie cursul “Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi – raspunsuri noi”.