Calcul ovulație

Spital acreditat ANMCS
Maternitate nivel III

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

INTERNAREA

ȘI EXTERNAREA

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI
In cadrul spitalului de obstetrica-ginecologie Euromaterna, internarile se fac:

In contextul pandemiei de COVID-19, la intrarea in spital se va efectua triajul epidemiologic al pacientilor. Toti pacientii vor completa chestionarul de triaj si vor respecta indicatoarele privind distantarea sociala si circuitul in spital.

*Teste PCR – Covid si teste rapide Covid – se recolteaza contracost in ambulator, pe baza programarii telefonice in receptie. Laboratorul RoutineMed cu care Euromaterna are contract, elibereaza rezultatul testului PCR – Covid in 24h. Recoltarile se efectueaza luni-vineri in intervalul 08:30-10:30.

Formalitatile de internare se efectueaza la biroul internari situat in cadrul receptiei.
Documente necesare pentru internare

Dupa intocmirea foii de observatie, pacienta va fi condusa la garderoba pentru a se schimba in efecte de spital, apoi in sector, fara apartinatori. Pacientele operate vor fi supravegheate in ATI Adulti, in primele 24 de ore.

Facilități

Indiferent de tipul interventiei medicale pentru care v-ati internat, la Euromaterna beneficiati de urmatoarele facilitati:

EXTERNAREA
La Euromaterna, externarea pacientelor se face in ziua stabilita de comun acord cu medicul curant, intre orele 10.00 si 13.00. Fiecare pacienta primeste la externare:
Plata serviciilor medicale

Serviciul de receptie are program 07:00-21:00, iar plata se face cash sau prin POS. Plata serviciilor medicale se face pana in ziua externarii la receptie pe baza documentului eliberat (nota de plata) de asistenta din sector. Pentru achitarea serviciilor prin ordin de plata, trebuie sa va adresati serviciului de contabilitate, care are urmatorul program: luni – vineri intre orele 08:00 – 15:30.

Eliberarea certificatului constatator de nastere

Eliberarea certificatului constatator de nastere a copilului se face din a doua zi dupa nastere, la Secretariat, situat la parter, langa receptie, de luni pana vineri, intre orele 8:00-14:00. Pentru eliberarea certificatului constatator aveti nevoie, in original, de urmatoarele acte:

Vă mulțumim!