Calcul ovulație

Parerile pacientelor despre nasterea naturala si nasterea prin cezariana

Va  prezentam testimonialele celor care au fost paciente in Maternitatea Euromaterna din Constanta, legate de de nasterea naturala si nasterea prin cezariana.

Intrebarea noastra a fost:

CE TIP DE NASTERE ATI ALEGE (SAU ATI ALES) IN PERIOADA SARCINII? NASTERE NATURALA/ NASTERE PRIN CEZARIANA

Dana Enache: Eu am vrut natural si dl doctor Dan Raica m-a internat pentru nastere naturala, dar, din pacate, din cauza unor complicatii, am ajuns si eu tot la nastere prin cezariana. Dar ii multumesc dl. doctor pentru profesionalism. A fost super! Urmatorii doi bebei tot cu dumnealui am de gand sa ii nasc.

Vladut Si Madi Grigore: Nastere prin cezariana cu domnul doctor Fawaz Chazli… Un om deosebit caruia ii multumim de suflet pentru tot ce a facut ca bebele nostru sa vina sanatos pe lume!

Alina Sbarcea: Voiam nastere naturalal, insa am ajuns sa nasc prin cezariana cu dl. doctor Doctor Dan Raica, nu regret deloc! Am fost multumita atat de dl doctotr, cat si de serviciile dvs. ca si clinica. Recomand cu drag!

Chihulca-Plaesu Ioana: naturala, cu doamna dr. lutescu Ioana careia ii multumim eu, sotul si fetita in varsta de 4 ani Cristina Teodora.

Cristina Axente: Eu am optat pentru nastere prin cezariana in 2009 si am nascut cu Dr. Rusa, un doctor de exceptie ! La cat mai multe mamici fericite!!!

Badila Madalina: Eu am nascut prin cezariana cu dl dr. Fawaz Chazli caruia ii multumesc pentru tot! Este un doctor si un om minunat !Iar la Euromaterna m-am simtit minunat! Totul este asa cum ar trebui! Felicitari!

Rodica Raduti: Mi-am dorit nastere naturala de la inceput, dar pana la urma am facut cezariana din cauza lichidului amniotic in cantitate scazuta cu dl. dr. Balasa caruia ii multumim din suflet. Un om deosebit, tot respectul!

Mamici
Pacientă Euromaterna