Calcul ovulație

Povestea pacientei Lucachi Alina

Toate visăm la o viață perfectă cu copilași frumoși și drăgălași, însă pentru unele dintre noi drumul acesta este mai lung, mai aparte, mai medicamentos și mai ales dureros..

După 2 ani în care am mers din doctor în doctor, în speranta că o să se descopere problema noastră de cuplu, primeam răspunsuri simple ” sunteți ok, mai încercați, trebuie sa prindeți o luna bună” fără a ne investiga, nici pe mine și nici pe soț.. Ușor, ușor depresia se instala iar eu nu stiam încotro sa merg.. În jurul meu nu aveam persoane care să se lupte cu infertilitatea, și nu aveam cui să ii cer o părere.. Nimeni nu ma înțelegea, ma simțeam “bolnavă ” într-o lume în care totul părea să decurgă natural. Am hotărât ca trebuie să caut un specialist pe infertilitate.. Și l-am găsit, un medic excepțional, dedicat și cu un suflet minunat.

De la prima consultație, am simțit că dna doctor o să ma ajute să îmi îndeplinesc visul!

Ne-am pus toată încrederea în dansa, am făcut toate analizele necesare.. Și în sfârșit s-a depistat și problema de infertilitate: Endometrioza și hidrosalpinx bilateral. Am fost la pământ, însă dna doctor a știut de fiecare dată să mă ridice și să-mi sufle putere pt a-mi îndeplini visul. Nu am fost un caz ușor și ii mulțumesc din suflet ca a luptat alături de mine.

Împreună cu echipa ei au fost alături de mine în primul rand sufletește, iar în al doilea rand, prin profesionalismul și ambiția de care au dat dovada, a apărut rezultatul primului embriotransfer pozitiv, care nu a fost deloc ușor.

Un embrion de calitatea 2bb, o sa fie minunea noastră pe care o sa o iubim infinit.

Mulțumesc încă o dată dna Dr Cupșa Elena și embriolog Ana Maria Ghiță. Sunteți minunate!

Lucachi Alina
Pacientă Euromaterna