Calcul ovulație

Sesiunile Stiintifice – Incontinenta Urinara, 29-39 martie 2013 – 2

Multumesc echipei medicale de la Spitalul Euromaterna, in frunte cu cei mai renumiti doctori, profesorul Petre Batrila si dr. Florian Dantes care m-au operat sambata in cadrul operatiilor dedicate sesiunilor stiintifice.

De sambata am inceput o noua etapa mai putin jenanta pentru o femeie.De ce spun ”jenanta”? Pentru ca pentru o femeie este foarte important sa se simta bine din toate punctele de vedere, mai ales medicale. Incontinenta urinara este o problema pe care nu toate femeile au curajul sa o trateze desi multora li se intampla. Multe dintre femei nu ajung la medic, deoarece le este rusine sa recunoasca in fata medicului ce le deranjeaza si asa treptat se agraveaza situatia cand o pot trata mai usor inca de la inceput.

De azi nu voi mai pierde involuntar urina cand stranut, cand sunt racita si tusesc si cel mai important ma pot juca cu copii si pot rade impreuna cu ei.

Asa ca doamnelor, numai asteptati! Lasati rusinea sau jena deoparte si adresati-va medicului pentru aceasta problema si bucurati-va impreuna cu cei dragi de clipele frumoase ale vietii. Inca o data multumesc, Euromaterna, care este ”sprijinul mamelor, al femeii” si intr-adevar ”da siguranta vietii”.

Anonim
Pacientă Euromaterna