Calcul ovulație

EUROMATERNA INAUGUREAZĂ DEPARTAMENTUL FERTILIZARE IN VITRO

Euromaterna primul spital de obstetrica-ginecologie la standarde europene, din Constanta inaugureaza departamentul de Reproducere Umana Asistata, primul centru de acest gen.

In Romania, studiile confirma ca 1 din 6 persoane sufera de infertilitate sub diferite forme, acestia avand la dispozitie un numar mult prea mic de centre FIV, comparativ cu multe alte tari.

In Departamentul FIV, condus de dr. Ioana Lutescu, medic specialist O.G cu supraspecializare in tehnici de reproducere umana, membru al Societatii Europene de Reproducere Umana Asistata, puteti beneficia de biotehnologiile avansate utilizate in domeniul biologiei reproductive.

Departamentul RUA al Spitalului Privat de Obstetrica-Ginecologie Euromaterna, din Constanta asigura asistenta medicala in diagnosticului si tratamentului infertilitatii, prin tehnici de reproducere asistata:

  • prelevare de celule reproductive (sperma, ovocite);
  • inseminari intrauterine cu sperma de la partener (IUI) si cu sperma de la donator (IUD);
  • procedee de fecundatie a ovocitelor si obtinere de embrioni prin tehnici in vitro (FIV, ICSI);
  • criconservare de sperma, embrioni, ovocite si tesut germinal;
  • stocare de embrioni si celule reproductive, dupa crioconservare (banca de celule reproductive si embrioni).

Intreg personalul medical din structura echipei, detine acreditari obtinute in centre specializate pentru desfasurarea activitatilor specifice. Medicii ginecologi dispun de supraspecializare in domeniu fertilizarii in vitro, obtinuta de la Ministerul Sanatatii si in urma unor stagii de pregatire si formare in cele mai renumite centre de specialitate din strainatate.

Actualizarea cunostintelor se realizeaza prin actiuni de instruire periodice, atat in tara, cat si in strainatate. La Spitalul PrivatEuromaterna, cuplurile sunt tratate de medici si embriologi specializati in infertilitate si in aplicarea cu succes a tehnicilor de FIV, ICSI, IUI.

Pe langa asistenta medicala asociata problemelor de fertilitate, la Euromaterna, cuplurile pot beneficia in lupta contra infertilitatii, de consiliere psihologica pentru a putea depasi mai usor momentele dificile.

aprilie 19, 2024
Dr. Ana-Maria Drăgan explica în detaliu fiecare element din circuitul complex al organismului femeii ajuns...
aprilie 2, 2024
Nou-nascutul prematur este cel care se naste inainte de implinirea a 37 saptamani de gestatie(259zile)....
februarie 28, 2024
Ce este ecocardiografia fetala si cui se adreseaza? Exista o varsta limita pentru a deveni...