Calcul ovulație

Acreditarea spitalului de către ANMCS

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

PARTENERIAT EUROMEDICS – EUROMATERNA

Incepand cu data de 1 Mai 2015, Euromedics Stem Life S.A. va desfasura la Constanta Campania “O asigurare de sanatate in plus!”. Campania se va desfasura in parteneriat exclusiv cu Euromaterna si consta in a pune la dispozitia parintilor care aleg ca nasterea copilului sa aiba loc la Spitalul Euromaterna, Pachetul Premium de celule stem in valoare de 5153 lei, achitand doar 1600 lei la nastere.

Pachetul Premium asigura procesarea si stocarea in conditii de criogenie a celulelor stem hematopoietice, a celulelor stem mezenchimale si a tesutului din cordonul ombilical (gelatina Wharton). Acest pachet poate fi achizitionat doar in cadrul Spitalului Euromaterna.

Celulele stem hematopoietice vor fi criogenate in doua unitati, avand proportii de 20%, respectiv 80% unitati din cantitatea de celule recoltate si considerate viabile pentru criogenare, acestea putand fi utilizate separat, in functie de necesitatea de tratament sau transplant manifestata de parinte sau de copilul major.

Euromedics Cryo/Bank Romania, parte a grupului international Euromedics (prezent in 6 tari), este una dintre cele mai importante banci familiale din Romania, specializata in procesarea si stocarea celulelor stem. Sediul si laboratoarele se afla in centrul Bucurestiului. Laboratorul este echipat cu doua camere sterile certificate ISO in care sunt prelucrate probele biologice si a obtinut primul certificat GMP din Romania.

Contractul incheiat cu Euromedics Stem Life S.A. include serviciile de transport si procesare a:

  • Celulelor stem hematopoietice, izolate prin prelucrarea sangelui ombilical al copilului
  • Tesutului ombilical al copilului (gelatina Wharton)
  • Celulelor stem mezenchimale obtinute prin izolare celulara in tesutul cordonului ombilical.

Taxa anuala de stocare in conditii de criogenare este 85 Euro + TVA.

In cazul unui transplant autolog, se va oferi un sprijin financiar in valoare de 213.000 Euro.

Semnarea contractului are loc in Euromaterna, in intervalul orar 14:00 – 16:00, de Luni pana Vineri.

Mai multe detalii la 0733.443.839 / 0733.443.843

mai 18, 2023
Colposcopia este o procedura simpla, rapida, noninvaziva, ce evidentiaza in detaliu leziunile de la nivelul...