Calcul ovulație

1000 MINUNI NĂSCUTE ÎN CADRUL SPITALULUI EUROMATERNA

1000 minuni nascute in cadrul Spitalului Euromaterna

In urma cu mai mult de un an, Spitalul de Obstetrica – Ginecologie Euromaterna isi deschidea portile. Increzatori, medicii spitalului au asistat la prima nastere in urma careia a venit pe lume un baietel sanatos, pe nume Sebastian Alexandru, nascut o data cu rasaritul soarelui, la ora 5.45. Sebastian Alexandru a venit pe lume cu Apgar 10, o greutate de 3500 g si 51 cm.

La sfarsitul lunii iunie, aproape de ora pranzului, venea pe lume al 1000-lea nascut din spitalul de obstetrica-ginecologie, tot un baietel, Razvan Petru. Si el avea sa cucereasca personalul medical cu primele lui sunete, sunete a caror putere i-au adus un scor Apgar 10. Razvan Petru, este cel de-al doilea nascut din familia sa, insa a fost primit cu egala bucurie de parintii sai. S-a nascut cu o greutate de 3300 g si 52 cm, cu doar 1 cm mai lung decat precursorul sau, primul baiat nascut in Spitalul Euromaterna.

Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Euromaterna a inregistrat 1000 de nasteri, 1000 de oportunitati pentru personalul medical de a putea aduce bucurie in viata familiilor ce isi intampinau cu bucurie noii membrii. A fost o perioada plina de succese pentru personalul nostru medical, a reprezentat o munca asidua, depasita insa de implinirea de a aduce pe lume copii frumosi si sanatosi.

Ca si in momentul inaugurarii Spitalului Euromaterna, suntem la fel de increzatori si optimisti ca vom putea aduce pe lume si mai multi copii sanatosi, ca vom putea pune la dispozitia mai multor paciente serviciile noastre medicale la standarde europene. Oferim un act medical de calitate, manifestam o constanta preocupare pentru imbunatatirea serviciilor noastre, pentru a putea veni in intampinarea tuturor cerintelor pacientelor noastre. In acest sens, din luna mai am inaugurat pentru tinerele mamici un centru de depistare a deficientelor de auz la nou-nascuti si sugari. Consultatiile sunt efectuate in cadrul ambulatorului spitalului nostru, prin colaborarea cu dl. Dr. Victor Loghin, medic primar O.R.L.

mai 18, 2023
Colposcopia este o procedura simpla, rapida, noninvaziva, ce evidentiaza in detaliu leziunile de la nivelul...