Calcul ovulație

Acreditarea spitalului de către ANMCS

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

Obstetrică

Obstetrica este o ramură a medicinei care se ocupă cu supravegherea femeii în perioada de sarcină, naştere şi postpartum.

Maternitatea Euromaterna din Constanţa s-a construit din dorinţa de a ajuta femeia să nască fără durere. Chiar dacă multă vreme acest aspect a fost considerat un subiect „vinovat” de un grad ridicat de utopie, considerat de mulţi, doctori sau pacienţi, ca fiind irealizabil, acest lucru a capătat valenţe reale la Euromaterna. Este foarte important pentru noi să cunoaştem istoricul medical al pacientelor care aleg serviciile medicale ale Euromaterna. În cazul obstetricii, adică al evoluţiei sarcinii unei femei şi ulterior a naşterii, istoricul este cu atât mai important cu cât putem anticipa problemele care pot apărea la naştere, probleme care pot pune viaţa mamei sau a bebeluşului în pericol!

Succesul unei naşteri depinde în egală măsură şi de conştiinciozitatea cu care viitoarea mămică alege, în cunoştinţă de cauză obstetricianul care să-i urmărească sarcina şi naşterea!

La Euromaterna aveţi intimitate, confort, siguranţă şi competenţă medicală, toate ridicate la standardele spitalelor de obstetrică-ginecologie din ţările civilizate!

galerie foto Obstetrică