Calcul ovulație

CUM POȚI SĂRBĂTORI ANUL NOU ÎMPREUNĂ CU BEBELUȘUL TĂU

Deși, mai mult ca sigur, nu vrei să mergi cu bebelușul la o petrecere zgomotoasă de Revelion, există o mulțime de alte moduri de a sărbători trecerea în noul an, alături de micuțul tău. Euromaterna îți propune câteva idei pentru a transforma această seară într-una specială și distractivă, chiar și în compania unui bebeluș.

Urmăriți programele speciale de la televizor

Dacă nu ai găsit până acum o bonă, sau vreun membru al familiei dispus să stea cu bebelușul, poți să rămâi acasă și să urmărești la televizor programele speciale de Revelion. Nu te speria, pentru că sunt foarte mulți părinți care fac același lucru. Pentru a însufleți puțin seara, planifică un meniu distractiv de gătit împruenă cu soțul tău.

Planifică o petrecere acasă

Dacă ai suficient spațiu, acesta este momentul ideal de a invita niște prieteni cu copiii lor. Puteți comanda pizza sau vă puteți organiza ca fiecare să aducă mâncăruri delicioase gătite în casă. Când copiii se duc la culcare, puteți desface șampania și petrece astfel, o seară plăcută alături de prieteni.

Ieșiți la cină mai devreme

Unii bebeluși pot sta liniștiți o anumită perioadă de timp în public, așa că poți planifica o cină cu ceva timp înainte de culcare. Dacă te asiguri că bebelușul tău a dormit în timpul zilei, că are scutecul curat și l-ai hrănit înainte de plecare, vei petrece momente frumoase alături de familie.

Ia bebelușul cu tine, la petrecere

Dacă ții neapărat să mergi la petrecere, ia în considerare ideea de a-l lua și pe cel mic cu tine. Asta depinde și de tipul de petrecere la care veți merge, desigur. Este evident că o petrecere gălăgioasă nu poate fi o opțiune. Poți, însă, să mergi la o adunare între prieteni, la cineva acasă, unde vor fi mâncare, băuturi și voie bună. Asigură-te că bebelușul tău nu are nici o problemă în a fi înconjurat de străini și că gazda vă poate pune la dispoziție un spațiu unde să-l poți culca pe cel mic. Cu siguranță nimeni nu își dorește să intre în noul an alături de un bebeluș care plânge.

Fă-ți planuri pentru prima zi din an

Nu este musai să fiți treji la miezul nopții pentru a sărbători trecerea în noul an. În schimb, te poți culca devreme și sărbători în prima zi din an. O masă cu toată familia, sau o adunare cu prietenii, la voi acasă, după-amiaza, este o idee foarte bună.

mai 18, 2023
Colposcopia este o procedura simpla, rapida, noninvaziva, ce evidentiaza in detaliu leziunile de la nivelul...