Calcul ovulație

Aventura lui Sebastian Manea

Aventura a inceput ca urmare a unui necaz in familie care mi-a dat de inteles ca in viata nimeni si nimic nu este garantat. Trebuie sa iti asumi si sa lupti ca sa poti obtine ce iti doresti. Alegerea medicului alaturi de care alegi sa parcurgi acest proces este foarte dificila, dar are o importanta foarte mare. In cazul meu alegerea a fost facuta dupa ce am citit un interviu acordat de dna dr Cupsa Elena, in care explica etapele, riscurile si avantajele unei proceduri de fertilizare in vitro. E drept ca si rewiev-urile pozitive de care se bucura dna dr m-au facut sa o aleg.

Procedura de FIV este una de durata, care implica o groaza de ecografii, analize si investigatii. Dar, odata porniti la drum am urmat intocmai indicatiile dnei dr, am inteles ca este medicul capabil sa ne obtina copilul mult visat si asteptat de 12 ani.

Pe tot parcursul etapelor am fost indrumata, corectata, apreciata, laudata si incurajata constant..uneori si “certata” 🤷 Pentru noi a fost important sa avem un medic care ne-a dovedit ca dincolo de profesie este un om care s-a implicat si a luptat dincolo de asteptarile noastre.

Dupa lungul proces cu emotiile si fricile care au facut parte constanta din perioada sarcinii am ajuns si la momentul nasterii cand bebe a decis ca nu doreste sa respecte programarea facuta pentru cezariana si doar datorita “flerului” (a se citi experienta) dnei dr, am ajuns la o cezariana de urgenta la care dna dr a venit de acasa, duminica dimineata la ora 6, chemata de urgenta de asistentele care m-au monitorizat peste noapte la indicatiile dansei.

Dupa o cezariana cu emotii pentru bebe (el avand dubla circulara din trim 2) si cu emotii pentru mine ( diabet gestational si anemie) am ajuns sa tinem in brate rodul eforturilor depuse in aproape 1 an de zile, un copil sanatos, cu scor Apgar 10, nascut la 38 de saptamani cu 2800g.

Nu am gasit cuvintele potrivite pentru a descrie pe deplin caruselul emotional care ne-a purtat de-a lungul ultimului an si nu avem cuvinte suficiente pentru a-i multumi dnei dr Cupsa Elena pentru implicarea si lupta dusa alaturi de noi.

Va multumim din suflet pentru tot, dna dr. Cupsa Elena!! 💙

Semnat, Parintii lui bebe Sebastian! 💙

Manea Gabriela
Pacientă Euromaterna