Calcul ovulație

Povestea pacientei Anastasia Ardelean

Lupta mea cu infertilitatea a început în 2016, atunci am aflat că am endometrioză, în urma unei consultații cu un dr. renumit din Constanța căruia prefer să nu îi dau numele. Tot atunci am aflat că dacă vreau să am copii ar trebui să mă grăbesc, deoarece șansele scad cu cât timpul trece ținând cont de boala mea. Îmi doream foarte mult copii dar nu în acel moment aveam 25 de ani și nu eram pregătiți nici eu nici soțul, abia ce ne logodisem și eram ocupați cu munca, cu çăutarea unui spațiu de locuit, și organizam și nunta în același timp, deci clar copilul mai avea de așteptat. Îmi pare nespus de rău că nu am luat mai în serios boala mea atunci când am aflat de ea. Am început din 2017 , aproximativ 1 an să rămân însărcinată pe cale naturală dar fără rezultat. Boala a avansat între timp, au mai apărut și alte probleme, practic aveam șanse minime să rămân însărcinată pe cale naturală. Am început să ne documentăm și am ajuns la concluzia că Euromaterna este cea mai bună alegere pentru noi, în mod deosebit dna Dr. Cupșa, pur și simplu am mers pe intuiție simțeam că totul v-a fi bine dacă merg la acest spital; Și așa a și fost, deoarece am avut încredere în dna Dr. și în întreg personalul care m-au ajutat să îmi împlinesc nu unul çi 2 vise. Avem ùn băiețel de 2 ani și 8 luni și o bebelină în burtică de 7 luni și asta doar datorită faptului că am avut încredere și am urmat întocmai toate recomandările d-nei Dr. Ambele sarcini au fost obținute FIV cu reușită din prima. Vreau să mulțumesc pe acestă cale d-nei Dr. Cupșa Elena și întregii echipe care au ajutat realizarea acestor 2 minuni din viața noastră.

Cred că primul pas către reușită este să fii deschis la recomandările medicului, să relaționezi cu el, să ai încredere că știe ce face și că face bine pentru tine.

Toate cuplurile care au probleme cu infertilitatea îmi doresc să găsească medici dedicați așa cum am avut eu parte, deoarece este o luptă tare grea.

Dragele mele, cele care vă luptați cu infertilitatea să știți că sunteți FEMEI EROINE.

Anastasia Ardelean
Pacientă Euromaterna