Calcul ovulație

Povestea pacientei Dinescu Roxana

Suntem fericiții părinți ai unui minunat băiețel, care a venit pe lume anul trecut în luna noiembrie datorită unei persoane excepționale, d-na doctor Cupșa Elena, căreia îi mulțumim din suflet, pentru profesionalismul si dedicația cu care s-a ocupat de noi. Îi mulțumim din suflet și d-nei embriolog Bedreag Ana Maria.

Acum suntem în al nouălea cer de bucurie când îl privim, ținem în brațe și ne zâmbește îngerașul nostru de băiețel după ani de zile de încercări, nenumărate vizite la medic, tratamente și un FIV nereușit. Dar al doilea FIV a fost un succes, am rămas însărcinată la primul embriotransfer și a adus în familia noastră o bucurie nemărginită ce nu poate fi exprimată în cuvinte.

Încurajeaz și alte cupluri care duc această “luptă” cu infertilitatea să nu-și piardă speranța și să aibă încredere că minunile există și la un moment dat, se țin în brațe.

Personalul clinicii este deosebit de atent si am simțit din clipa în care am pășit prima dată în clinică că vom reuși să devenim părinți.

Dinescu Roxana
Pacientă Euromaterna