Calcul ovulație

Povestea pacientei Geanina M.

Povestea noastră a început odată cu primii pași timizi pe care i-am făcut la Euromaterna, din dorința arzătoare de a deveni părinți.

Încă din prima zi, dna dr. Cupsa Elena, căreia îi mulțumesc, ne-a transmis speranța că toate visele pot deveni realitate. Dedicarea și pasiunea d-nei dr. pentru misterele reproducerii umane dar și credința, s-au împletit armonios și au dus acolo unde părea imposibil de ajuns.

Dăruirea și profesionalismul echipei medicale de la Euromaterna și a întregului personal ne-au dat încrederea de care aveam nevoie pentru a ne îndeplini visul. Iar drumul de la vis la realitate a fost unul natural, lin și foarte scurt. Încă de la prima încercare de FIV, am avut norocul sa obținem o sarcină. Minunea de a deveni mama e aproape de materializare, iar acum suntem nerăbdători sa împărtășim iubirea supremă în luna Aprilie.

În spatele fericirii noastre, se afla munca întregii echipe FFIV-RUA Euromaterna, adevărați profesioniști, oameni dedicați, atenți la nevoile pacientelor. Dumnezeu lucrează prin oameni și ii trimite în ajutorul nostru pe cei mai buni!

Sperăm să aduceți bucurie în milioane de suflete și sa aduceți pe lume cât mai mulți bebeluși!

Geanina M.
Pacientă Euromaterna