Calcul ovulație

Acreditarea spitalului de către ANMCS

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

Povestea pacientei Vasile Elena

Dupa un drum lung si o experienta mai putin placuta cu alt medic, dupa trei inseminari nereusite am ales sa schimbam medicul…

Ne-a fost putin greu sa ne decidem incotro sa o luam deoarece multi ne incurajau sa pornim spre Bucuresti, sa nu mai pierdem timpul. Pe un grup de infertilitate am aflat de dna doctor Cupsa Elena si i-am spus sotului ca vreau sa merg la o consultatie inainte de a alege altceva. Nu regret alegerea facuta! Dupa prima intalnire dna doctor mi-a transmis incredere, speranta, iar eu am simtit ca totul o sa fie bine! Avand un istoric, dna doctor ne-a recomandat sa facem FIV.

A fost un drum putin dureros, dar a meritat tot efortul! Sunt insarcinata in 15 saptamani, reusita din prima si asta datorita doamnei doctor, care a fost alaturi de noi de la prima injectie si a trait alaturi de noi bucuria primului beta pozitiv, dar si datorita intregii echipe FIV Euromaterna, oameni dedicati si atenti la nevoile pacientilor.

Am toata admiratia pentru doamna doctor Cupsa Elena! Apreciez disponibilitatea de care da dovada, profesionalismul si implicarea in tot ceea ce face. Pentru noi a fost ingerul trimis de Dumenezeu si ii vom fi vesnic recunoscatori!

Dumnezeu lucreaza prin oameni si ii trimite pe cei mai buni in sprijinul nostru! Multumim intregii echipe Fiv Euromaterna!

Vasile Elena
Pacientă Euromaterna