Calcul ovulație

Acreditarea spitalului de către ANMCS

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

5 MODURI DE A-ȚI PETRECE REVELIONUL CÂND EȘTI ÎNSĂRCINATĂ

O sarcină vine cu multe provocări. În afară de picioarele umflate, greața, insomnia și acele kilograme în plus, cel mai mare test pentru o femeie însărcinată în perioada sărbătorilor de iarnă este, de cele mai multe ori, ajunul Anului Nou.

Euromaterna îți oferă, în acest articol, câteva sugestii care să te facă să te simți mai puțin dezamăgită de faptul că nu poți să iei parte la petrecerile obișnuite de Revelion.

Petrecere cu lapte și prăjiturele

Organizează seara de Revelion în stilul petrecerilor din școala primară – cu lapte și prăjiturele. În loc de cocktail-uri, poți servi milk shake-uri făcute de tine, în pahare de martini. Roagă-ți musafirii să aducă prăjiturile lor preferate și astfel, veți putea face schimb. Pentru a vă destinde, jucați jocuri “oldschool”, cum ar fi Twister (care se poate dovedi foarte interesant pentru o femeie însărcinată, nu-i așa?), Scrabble sau Monopoly.

Seară de film

Invită-ți prietenii la o seară de filme! Trimite bilete în loc de invitații și colectează-le când sosesc musafirii, la intrare. Așează pe canapele și pe podea o mulțime de perne confortabile și servește-ți invitații cu boluri pline de bunătățuri pentru film: popcorn cu arome variate, jeleuri, chips-uri si ciocolată. O seară de filme este o modalitate foarte plăcută și ușoară de a-ți petrece timpul împreună cu prietenii și de asemenea, îți poți relaxa picioarele umflate în orice poziție îți este ție mai comod.

Petrecere în pijamale

Sugestia aceasta le este adresată în mod special fetelor – invită-ți cele mai bune prietene (ideal ar fi prietene care sunt și ele însărcinate, sau prietene care au deja fetițe) să se îmbrace cu cele mai trăsnite pijamale – aici ar trebui încurajate pijamalele de-a-ntregul – pentru a avea o petrecere distractivă, ca între fete. Planifică sesiuni de răsfăț, cum ar fi: manichiură, pedichiură și tratamente faciale. Servește-ți invitatele cu pizza făcută în casă, shake-uri și înghețată și dă drumul la muzică ca să puteți dansa. Acest Revelion ar trebui să fie distractiv, relaxat și să-ți aducă aminte de petrecerile copilăriei din seara dintre ani. Te îngrijorează ce-ar putea face băieții? Nu-i nici o problemă! Există o mulțime de jocuri pentru TV.

Vacanță în doi

Îți dorești să pleci în vacanță cu soțul tău, până să vină bebelușul? Anul Nou este un pretext ideal pentru a planifica o scurtă vacanță alături de jumătatea ta. Multe agenții, hoteluri și spa-uri oferă pachete speciale de Anul Nou, iar unele organizează chiar și evenimente pentru noaptea de Revelion, pentru a te ajuta să intri în noul an fără alte pregătiri. Să luați în calcul, însă, că unele destinații faimoase se ocupă rapid cu ocazia Anului Nou, așa că, planificați din timp, sau alegeți o destinație mai puțin căutată. Până la urmă, cel mai mult contează nu unde ești, ci cu cine ești.

Cină romantică acasă

Dacă ești însărcinată cu primul vostru copil, ar trebui să profiți de orice oportunitate ai pentru a-ți petrece timpul împreună cu partenerul tău de viață. Viețile voastre se vor schimba considerabil după ce vei naște, așa că bucurați-vă de fiecare moment relaxant pe care îl aveți. Înlocuiți o seară în oraș cu o cină delicioasă acasă și cu filme bune. Îmbrățișările, mâncarea bună, filmele și discuțiile interminabile sunt lucruri de care nu vă veți mai putea bucura așa ușor odată ce bebelușul va sosi pe lume.

mai 18, 2023
Colposcopia este o procedura simpla, rapida, noninvaziva, ce evidentiaza in detaliu leziunile de la nivelul...