Calcul ovulație

Acreditarea spitalului de către ANMCS

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

ALĂPTAREA – ȘANSA BEBELUȘULUI TĂU DE A SE DEZVOLTA SĂNĂTOS

1 – 7 August este saptamana internationala a alaptarii. Cu aceasta ocazie ne dorim sa punctam importanta majora pe care o are alaptatul la san.

Laptele matern este un aliment complet, esential pentru creșterea si dezvoltarea armonioasa a copilului, iar procesul de alaptare stabileste o legatura profunda intre mama si copil. Obiectivul nostru este ca tot mai multe mamici sa reuseasca, inca din maternitate, sa-si hraneasca bebelusii la san fara probleme.

Ce facem noi pentru a ne atinge acest obiectiv?

In primul rand, mamicile trebuie sa dobandeasca cunostintele necesare inca din perioada sarcinii. Spitalul Euromaterna organizeaza, cursuri specializate gratuite in cadrul carora gravidele cunosc informatii esentiale despre sarcina, nastere si alaptare: www.euromaterna.ro/cursuri-gravide.php

Urmatoarea etapa consta in sprijinirea proaspetei mamici dupa nastere, in maternitate. Asistentele medicale si consultantul nostru in alaptare, Dr. Bucur Teodora, incurajeaza si ajuta pacientele pentru ca acestea sa-si poata hrani bebelusii la san cat mai repede. Scopul nostru este ca acest proces sa fie cat mai usor si placut, atat pentru proaspata mamica, cat si pentru nou-nascut.

Odata ajunsa acasa, mamica va avea nevoie, in continuare, de sprijin. Cu siguranta vor aparea intrebari noi, la care noi ne dorim sa oferim raspuns. Astfel, organizam cursurile de alaptare si oferim consiliere celor care apeleaza la consultantul nostru. Dr. Bucur Teodora va raspunde la toate intrebarile legate de problemele personale cu care proaspetele mamici se confrunta. Ne puteti scrie la adresa de e-mail alaptare@euromaterna.ro si va puteti programa pentru cursuri gratuite sau pentru consultatii de consiliere in alaptare la Dr. Bucur la telefon 0241.60.55.55.

mai 18, 2023
Colposcopia este o procedura simpla, rapida, noninvaziva, ce evidentiaza in detaliu leziunile de la nivelul...