Calcul ovulație

BIOGENIS A LANSAT PROGRAMUL “O NOUĂ ȘANSĂ”

BIOGENIS – BANCA DE CELULE STEM A LANSAT PROGRAMUL „O NOUA SANSA” PENTRU FAMILIILE CARE AU UN COPIL BOLNAV SI CARE AR PUTEA FI TRATAT CU CELULE STEM DIN CORDONUL OMBILICAL RECOLTATE DE LA FRATE SAU SORA.

Un copil este bolnav si ar putea fi tratat cu celule stem din cordonul ombilical?

Medicul transplantolog recomanda familiei sa mai faca un copil pentru a recolta celule stem?

  • BIOGENIS face recoltare si stocare gratuita pentru acesta.

Daca medicul transplantolog sugereaza parintilor care au un copil bolnav care ar putea fi tratat cu celule stem, sa mai faca un copil si sa recolteze celule stem pentru a-l trata pe cel bolnav, BIOGENIS ofera suport informational stiintific familiei si face gratuit recoltarea si stocarea de celule stem la nastere de la frate/sora.

Suntem in acest moment complet pregatiti pentru a putea oferi acest program deosebit de important. Acest lucru este posibil datorita multiplelor servicii lansate pana acum de catre banca noastra. Putem oferi suport informational stiintific pentru transplant (in grupul nostru activeaza un medic transplantolog cu peste 200 de transplanturi realizate pana la acest moment), recoltare gratuita dar si stocare in banca noastra din Romania. Biogenis ofera si transport gratuit al probei pentru utilizare oriunde in lume pentru detinator, rude de gradul I si II.

Intre bolile ce ar putea fi tratate cu transplant de celule stem recoltate de la frate/sora compatibil, se numara: leucemiile, forme particulare de anemie, insuficienta medulara, boli congenitale, deficite imune congenitale, sindroame preleucemie.

Primul transplant in Romania

BIOGENIS ajuta o familie sa gaseasca o solutie pentru vindecarea unuia dintre copii, bolnav de leucemie acuta mielomonoblastica M4. Biogenis a recoltat celule stem la nasterea celui de-al doilea copil al familiei pentru a incerca tratarea celui bolnav. 

Mama copilului urmeaza sa nasca pentru a treia oara. Banca de celule stem va recolta si acum celule stem cu scopul de a le folosi alaturi de prima proba, pentru mai bune rezultate ale transplantului. Aceasta noua proba face parte din programul ~O NOUA SANSA~ prin care Biogenis ofera recoltare, analizare si stocare gratuita a probei in vederea tratarii copilului bolnav din familie

aprilie 19, 2024
Dr. Ana-Maria Drăgan explica în detaliu fiecare element din circuitul complex al organismului femeii ajuns...
aprilie 2, 2024
Nou-nascutul prematur este cel care se naste inainte de implinirea a 37 saptamani de gestatie(259zile)....
februarie 28, 2024
Ce este ecocardiografia fetala si cui se adreseaza? Exista o varsta limita pentru a deveni...