Calcul ovulație

Acreditarea spitalului de către ANMCS

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

COMUNICAT DE PRESĂ – PATRONATUL FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE PARACLINICE – PALMED

Incetati distrugerea sistemului de sanatate din Romania!

In replica la demersurile initiate de catre Ministerul Sanatatii in legatura cu asa-zisa remodelare a mecanismelor de finantare si de distribuire a FNUASS (sic) Patronatul Palmed – Spitale Private, cu sprijinul Aliantei pentru Sanatate din Romania, facem urmatoarele precizari:

Masurile anuntate de catre MS la nivel de intentie creeaza o grava discriminare in randul populatiei din Romania, categorisind cetatenii si drepturile acestora dupa venituri, in cetateni de categoria I si cetateni de categoria a II-a. Prin faptul ca aduc o grava incalcare a dreptului constitutional, pe care orice cetatean roman in calitatea sa de pacient il are la libera alegere si informare cu privire la orice servicii medicale, de care ar avea nevoie la un moment dat, aceste masuri nu fac decat sa creeze panica si haos intr-un sistem si asa fragil si plin de probleme.

Noi toti am avut „privilegiul” de a mai suporta asemenea masuri cand ni s-au desfiintat spitalele si „nationalizat” ambulantele, ajungand oamenii sa moara in strada si zone intregi au ramas fara asistenta medicala.

Sa inceteze asemenea campanii de intoxicare a populatiei cu informatii false in spatele carora nu exista analize, statistici, documentatii clare si obiective.

Consideram ca ne aflam in fata unui atentat la siguranta cetateanului roman si sanatatea nationala.

Toata legislatia romana care reglementeaza sistemul de sanatate „cu bunele si relele lui” face referire asa cum este si normal, la finantarea serviciilor de sanatate si nu a vreunei unitati sanitare, fie ea publica sau privata. Nici un pacient nu este preocupat de forma de proprietate publica sau privata a celui care il ingrijeste atunci cand este bolnav. Omului, pacientului, ii trebuie atentie, ingrijire, profesionalism, calitate si respect, acesta din urma lipsind cu desavarsire din politicile de sanatate promovate in ultima vreme.

Cristian HOTOBOC – Presedinte PALMED

mai 18, 2023
Colposcopia este o procedura simpla, rapida, noninvaziva, ce evidentiaza in detaliu leziunile de la nivelul...