Calcul ovulație

Acreditarea spitalului de către ANMCS

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

MĂSURI PREVENTIVE ÎMPOTRIVA VIRUSULUI AH1N1 APLICABILE LA EUROMATERNA

Conform noului ordin al Ministerului Sanatatii, Euromaterna are obligatia fata de pacienti, vizitatorii acestora si personalul medical si administrativ sa aplice, incepand din data de 3 noiembrie, urmatoarele reguli de prevenire a raspandirii virusului AH1N1, precum si a celorlalte viroze:

  • Se va accepta un singur vizitator (de preferat sotul) in ziua nasterii sau a interventiei chirurgicale. Acesta poate vizita pacienta sau/si copilul, dupa care paraseste spitalul pana a doua zi;
  • In zilele urmatoare se accepta o singura vizita pe zi, de catre o singura persoana;
  • Euromaterna isi rezerva dreptul de a refuza vizita daca va constata urmatoarele simptome: tuse, febra, stranut, rinoree (curgerea nasului);
  • Daca se doreste a se sta impreuna cu pacienta peste noapte, atunci vizitatorul va trebui sa stea numai in spital, iar vizita este permisa numai unei singure persoane.

Pana la noi ordine ale Ministerului Sanatatii, Euromaterna se va supune regulilor de preventie, indiferent de restrictivitatea acestora! Ne dorim ca pacientii nostri sa fie sanatosi, indiferent ca este vorba de cei mici sau de cei mari si contam pe intelegerea vizitatorilor!

mai 18, 2023
Colposcopia este o procedura simpla, rapida, noninvaziva, ce evidentiaza in detaliu leziunile de la nivelul...