Calcul ovulație

Acreditarea spitalului de către ANMCS

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

MATERNITATEA EUROMATERNA DIN CONSTANȚA DĂ SIGURANȚĂ VIEȚII!

Maternitatea Euromaterna din Constanta a fost gandit de la bun inceput pentru a asigura, atat confortul, cat si siguranta pacientilor sai. Medicii specialisti din Euromaterna au, atat pregatirea, cat si aparatura necesara pentru a rezolva orice complicatie de obstetrica, ginecologie sau neonatologie.

Chiar inainte de a fi construit, Spitalul Euromaterna a fost proiectat pentru a fi nu numai un mediu in care pacientele sa regaseasca confortul necesar unei nasteri sau unei interventii chirurgicale, ci si un mediu care sa confere certitudinea pacientelor ca orice complicatie aparuta in timpul unei nasteri sau al unei interventii ginecologice poate fi rezolvata.

Euromaterna are personalul si dotarile necesare monitorizarii nasterilor normale sau a operatiilor de cezariana cu complicatii. Nu este necesar, in niciunul din aceste cazuri, transferul mamicilor la Spitalul Clinic de Urgenta din Constanta. Atat mamicile, cat si bebelusii sunt monitorizati si stabilizati in cadrul Spitalului Euromaterna si externati atunci cand medicii specialisti considera ca s-au intrunit toate conditiile necesare externarii.

Au existat si cazuri de prematuri care s-au nascut in Euromaterna, prematuri ce au fost monitorizati aici si externati doar in urma recomandarilor medicilor specialisti neonatologi ai spitalului.

In concluzie, dupa cum confirma si prin alegerea deloc neintamplatoare a sloganului, Euromaterna “da siguranta vietii”, subliniem astfel faptul ca spitalul acopera o gama larga de servicii de obstetrica-ginecologie, ca are profesionalismul, aparatura, organizarea si personalul necesar ducerii la bun sfarsit a oricarei nasteri sau operatii.

mai 18, 2023
Colposcopia este o procedura simpla, rapida, noninvaziva, ce evidentiaza in detaliu leziunile de la nivelul...