Calcul ovulație

PRIMA FERTILIZARE IN VITRO REUȘITĂ LA EUROMATERNA

La mijlocul lunii noiembrie, Spitalul Privat de Obstetrica – Ginecologie Euromaterna anunta deschiderea Departamentului de Reproducere Umana Asistata, departament coordonat de Dr. Lutescu Ioana. Sperantele multor cupluri ce se confrunta cu problema infertilitatii au fost atunci indeplinite, Departamentul de Reproducere Umana Asistata al Spitalului Euromaterna fiind singurul de acest fel din sud-estul Romaniei. Printe primele paciente ce au apelat la serviciile specialistilor nostri se afla si o tanara de 29 de ani a carei dorinta arzatoare era aceea de a aduce pe lume un copil. Dupa doi ani de tratamente si sperante spulberate, tanara a apelat la Fertilizarea In Vitro din cadrul spitalului nostru si este acum in culmea fericirii. In luna august va aduce pe lume copilul pe care si l-a dorit atat de mult.

Bebelusul care are acum 12 saptamani si doar cativa centimetri a fost mult dorit de parintii sai, insa din cauza unor probleme medicale a intarziat sa apara.

In urma cu trei luni, cand viitoarea mamica incerca fertilizarea in vitro in cadrul Spitalului Euromaterna nu isi putea inchipui ca visul ei se va implini atat de repede. A urmat un tratament, iar apoi medicii i-au prelevat ovocite pe care, in laborator, le-au transformat in embrioni.

Dr. Lutescu Ioana, medicul ce ii supravegheaza spune ca sarcina decurge normal, iar bebelusul se va naste la mijlocul lunii august. Deocamdata fatul este mult prea mic pentru a se putea spune daca este fetita sau baiat. Insa mamica marturiseste cu emotie ca sexul copilului nu prezinta o importanta majora, nici pentru ea, nici pentru sotul ei, intrucat este un vis devenit realitate.

aprilie 19, 2024
Dr. Ana-Maria Drăgan explica în detaliu fiecare element din circuitul complex al organismului femeii ajuns...
aprilie 2, 2024
Nou-nascutul prematur este cel care se naste inainte de implinirea a 37 saptamani de gestatie(259zile)....
februarie 28, 2024
Ce este ecocardiografia fetala si cui se adreseaza? Exista o varsta limita pentru a deveni...