Calcul ovulație

Acreditarea spitalului de către ANMCS

Vă invităm alături de noi

Abonați-vă la newsletter

SPITALUL PRIVAT EUROMATERNA DIN CONSTANȚA VIZEAZĂ AFACERI CU 14% MAI MARI ÎN ACEST AN

Spitalul Privat Euromaterna din Constanta vizeaza afaceri cu 14% mai mari in acest an, de 4 mil euro.

BUCURESTI (MEDIAFAX)

Spitalul Privat de Obstretica-Ginecologie Euromaterna din Constanta estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de patru milioane de euro, in crestere cu 14,2% fata de anul trecut, datorita cresterii cererii pentru servicii medicale private. Unitatea a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro, ca la sfarsitul acestui an sa inregistram o cifra de afaceri de patru milioane de euro. Aceasta evolutie va fi determinata de cresterea adresabilitatii catre serviciile private de sanatate, a declarat agentiei MEDIAFAX presedintele CA al Euromaterna, Ion Rusa.

Spitalul Euromaterna a fost inaugurat in luna mai a anului 2009, in urma unei investitii de aproximativ sapte milioane de euro. Pana in prezent, in cadrul spitalului au fost inregistrate peste 1.600 de nasteri, dintre care aproximativ 1.100 in anul 2010.

Pretul unei nasteri normale se ridica in cadrul unitatii la 4.500 de lei, in timp ce o cezariana costa 5.000 lei. Cu aceste tarife am inaugurat spitalul nostru, nu le-am modificat pana acum si intentionam ca pe parcursul intregului an 2011 ele sa ramana aceleasi, a adaugat Rusa. Compania a investit anul trecut aproximativ 300.000 de euro pentru achizitionarea de aparatura, iar in 2011 si-a bugetat 200.000 de euro in acest scop.

In cadrul spitalului se pot efectua si testari pentru depistatea deficientelor de auz ale bebelusilor, precum si screening-uri complete pentru nou-nascuti, prin care sunt depistate peste 20 de boli. In prezent, Spitalul Euromaterna are 104 angajati.

mai 18, 2023
Colposcopia este o procedura simpla, rapida, noninvaziva, ce evidentiaza in detaliu leziunile de la nivelul...